Algemene voorwaarden

~~Garantie
De garantievoorwaarden van de leverancier of fabrikant van het product worden aangehouden. Dit is per product verschillend. In veel gevallen kan de klant rechtstreeks contact opnemen met de fabrikant. In geval van vervangingsonderdelen versturen wordt dit pas gedaan nadat het defecte onderdeel in ons bezit is, en door onze technische dienst onderzocht is of de claim gerechtvaardigd is. De verzendkosten voor het versturen naar aquarium Nederland.nl zijn geheel voor rekening van de klant. Indien de garantie gerechtvaardigd is, zorgt aquarium-winkel.nl ervoor dat het vervangende onderdeel kosteloos teruggezonden wordt. Indien de garantieclaim niet gerechtvaardigd is, kan de klant ervoor kiezen om het onderdeel alsnog terug laten sturen. In dit geval zijn ook deze verzendkosten voor rekening van de klant.
Er kan geen beroep worden gedaan op deze regeling indien:
- koper zaken heeft verwaarloosd;
- koper wijzigingen heeft aangebracht of reparaties die niet in opdracht van aquarium Nederland.nl zijn uitgevoerd;
- koper het product onoordeelkundig of onzorgvuldig heeft gebruikt.
- het normale slijtage betreft

Prijzen
Al genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Aanbiedingen zijn, vanaf het moment dat ze geplaatst zijn, dertig dagen geldig. Tenzij anders vermeld wordt.

Klachten
Mocht u klachten hebben over de geleverde producten of overige zaken, neemt u dan contact met ons op via info(at)aquariumnederland.nl of via de bekende contactgegevens.

Niet goed, geld terug
Er kan van deze regeling gebruik gemaakt worden indien het product niet voldoet aan de omschrijving zoals deze door ons is gegeven of niet juist functioneert.
Er kan geen beroep worden gedaan op deze regeling indien:
- het apparaat reeds in gebruik genomen is.
- artikelen speciaal voor de klant besteld zijn.
- koper zaken heeft verwaarloosd;
- koper wijzigingen heeft aangebracht of reparaties die niet in opdracht van aquarium nederland.nl zijn uitgevoerd;
- koper het product onoordeelkundig of onzorgvuldig heeft gebruikt.

Retourzendingen
Eventuele retourzendingen dienen van te voren kenbaar gemaakt te worden via info(at)aquariumnederland.nl of via de bekende contactgegevens. De goederen dienen in de originele staat te zijn en in de originele verpakking terug gezonden te worden. Speciaal bestelde artikelen zijn uitgesloten van retournering. De gemaakte kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de klant. Wanneer wij de goederen in goede staat hebben ontvangen zullen wij het factuurbedrag (min de verzendkosten en eventuele betalingskosten (Ideal, Paypal. enz)) binnen vijftien werkdagen op uw rekening overmaken. Ongefrankeerde zendingen worden altijd geweigerd. Wij raden aan altijd verzekerd te verzenden met handtekening voor ontvangst. De klant blijft verantwoordelijk voor de retourzending totdat wij getekend hebben voor een goede ontvangst.

Wet verkoop op afstand
Deze wet geeft de koper een bedenktijd van zeven werkdagen. Producten kunnen binnen deze zeven dagen terug gezonden worden zonder opgaaf van reden, in de oorspronkelijke staat, ongebruikt en in de originele verpakking. Uitzondering hierop zijn speciaal voor de klant bestelde artikelen. Alle zendingen dienen vooraf aangemeld te worden via info(at)aquariumnederland.nl

Betaling
Betaling kan op verschillende manieren geschieden:
- binnen 14 dagen via Klarna*
- Pay Pal,
- vooraf betalen per bank of giro
- iDeal
- Mister Cash
- Creditcard (Visa en Mastercard)
- Bankoverboekingen (NL en BE)

Verzending
Afhankelijk van de betaalwijze verzenden wij uw bestelling zo snel mogelijk. Indien artikelen op dat moment niet op voorraad zijn nemen wij contact met u op. De voorraadproducten worden doorgaans binnen 24 uur, maar uiterlijk binnen 2-10 werkdagen na ontvangst van het factuurbedrag naar u verzonden.

Aansprakelijkheid
aquariumnederland.nl kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor veranderingen in de gezondheid van de vissen/planten ten gevolge van het gebruik van de producten. Bij het gebruik van het product dient de handleiding in acht te worden genomen. Bij twijfel over de gezondheidstoestand en capaciteiten/ conditie van uw vis dient u uw dierenarts te raadplegen. De op de website genoemde gewichten, maten, aanbevelingen en getoonde foto's, zijn uitsluitend als indicatie bedoeld. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleent. De aansprakelijkheid van aquarium-shop.nl is altijd beperkt tot het totaalbedrag van de bestelling minus verzendkosten en betalingskosten.

Copyright
Niets van deze website mag zonder schriftelijke toestemming van Aquariumnederland.nl en/of haar vertegenwoordiger worden gekopieerd, gebruikt, verspreid, verdubbeld, overgenomen of veranderd op welke manier dan ook.

Prijswijzigingen, wijzigingen en typfouten voorbehouden.